Zoek
Tagliatelle met kalkoen-roomsaus en paprika
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr groene tagliatelle
400 gr kalkoenfilets
1 el olijfolie
2 gele paprika's in reepjes
1 dl slagroom
50 gr gorgonzola, verkruimeld
1 bosui in ringetjes
2 el fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie en bieslook)
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water, volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2
Kruid de kalkoenfilets met pezo en snijd ze in blokjes.
3
Bak de kalkoenblokjes goudbruin in de olie in een anti-kleefpan.
4
Voeg de paprika toe en laat die ± 2 minuten meebakken; schep af en toe om.
5
Roer de room en de gorgonzola erdoor en laat alles goed doorwarmen.
6
Voeg ook de bosui en de tuinkruiden toe.
7
Serveer de pasta in diepe warme pastaborden, en schep de kalkoensaus over de pasta.
8
Wat drinken wij hierbij: een rode Barbera d'Asti, of een Bardolino, zelfs een witte Pinot Bianco of een Pinot Grigio of een chardonnay.
Tagliatelle met kalkoen-roomsaus en paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept