Tagliatelle met spinaziecrème en rivierkreeftjes.

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 -Snij de ongeschilde courgettes in lange linten met een dunschiller.
  • 3 -Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
  • 4
    Voorbereiding
    :
  • 5 Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
  • 6 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
  • 7 Voeg de courgettelinten toe en laat ong. 3 min. al roerend slinken. Haal uit de kookpot en zet opzij.
  • 8 Doe de (diepgevroren) spinazie in dezelfde kookpot en overgiet met de room en de witte wijn. Verkruimel er het halve bouillonblokje over en laat 3 min. koken op een hevig vuur. Mix tot een gladde crème.
  • 9 Voeg de diepgevroren rivierkreeftjes en de courgettelinten toe. Kruid naar smaak met peper en zout.1
  • 0 Laat alles opwarmen en bind de saus evt met wat instantbinder.1
  • 1 Afwerking:1
  • 2 Meng de spinaziecrème met de rivierkreeftjes onder de tagliatelle en verdeel over de borden.1
  • 3 Begeleidende wijn:1
  • 4 Villa Sopita1
  • 5 D.O.C Orvieto Classico Italië

Tagliatelle met spinaziecrème en rivierkreeftjes. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept