Zoek
Tagliatelle met zalm
2
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gr boter
250 gr zalm
5 grote garnalen
sap van een 1/2 citroen
100 ml room
5 el whisky
275 gr tagliatelle
peper & zout
Bereiding
1
Smelt de boter in een pan, doe er de zalm bij en giet er de citroensap bij.
2
Laat alles een paar minuten pruttelen.
3
Voeg de room en de whisky toe en breng met zout en peper op smaak.
4
Laat hem 5 minuten op een zacht vuur pruttelen.
5
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar, laat ze uitlekken.
6
Doe de tagliatelle op voorverwarmde borden en schep daar de saus over.
Tagliatelle met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept