- snij de gerookte zalm in reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snipper de sjalot fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snipper de bieslook fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- kook de penne in 5 L water waaraan u bouillon toevoegt, laat uitlekken en hou 2 dl kookvocht bij"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- kook de diepgevroren erwtjes en de peultjes gaar in kokend water gedurende 7 min, laat uitlekken en spoel kort af onder koud water"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- ondertussen bakt u de spekjes in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof, dep droog met wat keukenpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- laat het kookvocht van de pasta opnieuw koken met de witte wijn en de fijngesnipperde sjalot gedurende 5 min"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- voeg de room toe, met het fijngesnipperde bieslook, de groenten en de spekjes"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- kruid naar smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- meng de penne met de saus en versier met reepjes gerookte zalm"}],"recipeYield":"4 "}