- snij het wit en wat groen van de prei in ringetjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snij de ham in brede repen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- breng 3 L gezouten water aan de kook en kook de pasta beetgaar, giet af"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringenen de diepgevroren erwtjes gedurende 10 min op een zacht vuur zonder deksel"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bestrooi de groenten met de bloem en roer goed, giet er de italiaanse garnituur en 4 dl water over"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- roer er de repen ham en de blokjes tomaat onder"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- kruid naar smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- meng de saus onder de pasta en doe alles in een grote ovenschotel"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- bestrooi met de geraspte mozzarella en de oregano"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- schuif de schotel onder de grill van de oven gedurende ca 3 min voor een mooi goudbruin korstje"},{"@type":"HowToStep","text":"12. U kan deze ovenschotel volledig vooraf klaarmaken. Schuif hem dan voor het opdienen in een op 200°C voorverwarmde oven gedurende 25 min."}],"recipeYield":"4 "}