- maak de kipfilet schoon, dep ze droogen snijd het in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snijd de tomaten in dunne reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- pel en snipper de ui"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met een snufje zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verhit de olie en braad hierin de blokjes kip in ca 5 min rondom goudbruin"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- fruit de ui kort mee, breng het geheel op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg ca 125 ml water toe, breng aan de kook en voeg een snuifje zout toe"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- voeg de tomaat en de italiaanse kruiden toe, kook de saus nog ca 2 min op laag vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- voeg de smeerkaas aan de saus toe en laat hem smelten"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- breng de sausop smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- was de rucola, schud hem goed droog, trek de blaadjes evt wat kleiner en schep deze door de saus"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- giet de pasta af en serveer met deze saus"}],"recipeYield":"1 "}