1 Neem de wok en smelt er één kruidenkaasje in. (doosje boursinkaas met kruiden, of kruidenkaasje uit den Aldi)
2 Alshet kaasje gesmolten is doe er dan 2 flesjesroom van Campina Chef&co bij.(in gb of colruyt)
3 Is lichte room met kruiden : tomaat-Mediterraan.De wok op zacht vuurtje laten staan en zachtjes blijven roeren
4 Indien je veel saus wenst kan je hierbij nog steeds een doosje room van Inex toevoegen, is niet noodzakelijk. (zijn van die blauwe potjes room)
5 Voeg dan het potje toe uit den Aldi : Palazzo-Melanzane e Peperoni.(is sausje van paprika’s en aubergines, oranje van kleur)
6 Dan goed roeren en kruiden met veel oregano, pili-pili, cayennepeper, paprikapoeder . (allemaal gedroogde kruiden) proeven of voldoende gekruid is. Laat saus 10 min. zachtjes pruttelen.
7 Ondertussen kook je een zak tagliatelli uit den Aldi.(6 min. voor zak)Snij zes schellen gekookte hesp in blokjes of reepjes.
8 Voeg dit nu bij de saus en roer goed om. Voeg ook de champignons toe.Je kan verse nemen vooraf gestoofd of uit een blikje.
9 (U kan hier ook scampi’s voor nemen of kipfilet gebakken en in reepjes gesneden.)1
0 Als de tagliatelli gekookt is, afgieten en onmiddellijk bij de saus voegen en goed mengen.1
1 Op de foto ziet u hetzelfde recept maar dan met gebakken spekreepjes en gebakken appelen in brunoise en scampi's. Ook heel erg lekker.
Tagiatelli met vlees/vis en zeer lekkere saus is een recept van Solo Open Kitchen