Couscous van de fakir

4
20 min
Hoofdgerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 5 min beetgaar
  • 2
    - bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen
  • 3
    - rooster de pijnboompitten 2 min in een pan zonder olie of boter, laat afkoelen op een bordje
  • 4
    - verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min, voeg het gehakt toe en bak het rul en goudbruin
  • 5
    - voeg de paprika's toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en zout
  • 6
    - meng de couscous met de sperziebonen en het gehaktmengsel
  • 7
    - verdeel de couscous over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten
  • 8 Lekker met fijngesneden verse munt.

Couscous van de fakir is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous van de fakir
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept