- verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 5 min beetgaar"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- rooster de pijnboompitten 2 min in een pan zonder olie of boter, laat afkoelen op een bordje"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min, voeg het gehakt toe en bak het rul en goudbruin"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg de paprika's toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- meng de couscous met de sperziebonen en het gehaktmengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verdeel de couscous over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Lekker met fijngesneden verse munt."}],"recipeYield":"4 "}