Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pappardelle gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Mix de tomaten tot tomatensap in een blender.
  • 3 Snipper de ui fijn en stoof ze aan in een beetje Solo, voeg er de tomatenpuree aan toe en vervolgens het tomatensap. Voeg er de geperste look aan toe, de tijm en laurier en laat alles zachtjes inkoken.
  • 4 Warm wat olijfolie op in een pan en stoof er de fijngesneden chilipeper in. Warm in deze pan de pappardelle op met de tomatensaus en voeg er de fijngesneden basilicumblaadjes aan toe, de coppa en de geschaafde parmezaan. Serveer meteen!

Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept