- snij de paprika's, courgette en aubergine in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verwarm wat olijfolie in een ruime pan en bak de ui- en looksnippers glazig"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de paprikablokjes, courgette en aubergine aan toe en roer stevig om"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- doe er de tomatenstukjes, bouillonblokje en kruiden bij en breng aan de kook, laat pruttelen tot de groenten beetgaar zijn"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bak het gehakt rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg het gehakt en ketchup toe aan de saus en breng op smaak met peper, zout en tabasco"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep een lepel saus op de bodem van een ovenschaal"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bestrooi met wat kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- bedek met lasagnevellen en herhaal saus en kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- voeg na de kaas, een laag spinaziebladen en een lasagnevel toe"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- herhaal nogmaals saus, kaas... tot de schaal vol is"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- eindig met een laag spinazie die je volledig afdekt met de gemalen kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- verwarm de oven voor op 190°C "},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- plaats de schotel in de oven tot de kaas goudbruin is en de lasagne gaar"}],"recipeYield":"4 "}