Fritatta

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar en spoel af onder koud water of gebruik een restje pasta van de vorige dag en pas het recept aan. Laat afkoelen.
  • 2 Doe de pasta in een schaal. Doe de geraspte kaas en kruiden erover en schenk de losgeklopte eieren erdoor. Schep goed om.
  • 3 Verwarm de boter of olie in de koekenpan en doe het mengsel erin. Laat het op lager vuur bakken tot de onderkant goudgeel is en draai hem om met behulp van een deksel en bak de andere kant goudbruin.
  • 4 Lekker met een verse saldae.

Fritatta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fritatta Di Ilse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
*Fritatta-puntjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fritatta Di Ilse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
*Fritatta-puntjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept