- Kook de spaghetti al dente. Laat uitlekken en doe terug in de pan."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Terwijl de pasta kookt snijd u het spek in smalle reepjes en bak het goudbruin in de pan met een beetje solo."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Haal het spek uit de pan en leg op keukenrol om even uit te lekken zodat het overtollige vet weg is."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Klop de eieren samen met de parmesaanse kaas los."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg bij dit mengsel het gebakken spek en giet dit over de gekookte pasta."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Meng dit zeer goed ."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Zet de pan terug op het vuur en verwarm nog ongeveer 1 min op een laag vuurtje."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Kruid nog even bij met zwarte peper van de molen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Garneer naar wens met verse kruiden."}],"recipeYield":"6 "}