Spaghetti in romige saus met ei en spek

6
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kook de spaghetti al dente. Laat uitlekken en doe terug in de pan.
  • 2
    - Terwijl de pasta kookt snijd u het spek in smalle reepjes en bak het goudbruin in de pan met een beetje solo.
  • 3
    - Haal het spek uit de pan en leg op keukenrol om even uit te lekken zodat het overtollige vet weg is.
  • 4
    - Klop de eieren samen met de parmesaanse kaas los.
  • 5
    - Voeg bij dit mengsel het gebakken spek en giet dit over de gekookte pasta.
  • 6
    - Meng dit zeer goed .
  • 7
    - Zet de pan terug op het vuur en verwarm nog ongeveer 1 min op een laag vuurtje.
  • 8
    - Kruid nog even bij met zwarte peper van de molen.
  • 9
    - Garneer naar wens met verse kruiden.

Spaghetti in romige saus met ei en spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept