vegetarische lasagne

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 tomatensaus
  • 2 1) snij alle groentjes( bosuitjes, paprika, wortels) en stoof ze gaar.
  • 3 2) als ze gaar zijn doe er dan de tomatenstukjes bij en laat even pruttelen.
  • 4 bechamelsaus
  • 5 1) smelt de boter
  • 6 2) doe de bloem er in 1 keer bij en roer tot een gebonden saus
  • 7 3)doe er melk bij tot een mooie saus en laat even opkoken
  • 8 4) doe er een beetje kaas bij zodat je nog over hebt voor op de lasagne
  • 9 spinazie1
  • 0 1) maak de spinazie warm op een laag vuurtje. 1
  • 1 lasagne 1
  • 2 1) leg een laag tomatensaus , dan een laag lasagne vellen , dan een laag bechamelsaus en dan een laag spinazie en dan nog lasagne vellen en blijf nu dit plaatje herhalen.1
  • 3 2) eindig met bechamelsaus en leg de kaas er op.1
  • 4 3) zet dan 35 - 40 minuten in de oven op 200°C1
  • 5 eet smakelijk

vegetarische lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept