Zoek
Farfalle met kippenreepjes
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g farfalle
400 g kipfilet
1 dl gevogeltefond
1 dl room, Solo
1 theel. vloeiende bloem
1 theel. gedroogde salie of 4 verse blaadjes
1 takje bladpeterselie
peper & zout
Bereiding
1
Snijd de kipfilets in fijne reepjes. Kruid ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem. Bak ze kort op 1 hevig vuur, in wat Solo.
2
Blus met gevogeltefond en de room. Voeg er de salie aan toe. Laat 10 min sudderen tegen de kook aan.
3
Kook de pasta beetgaar en vermeng ze meteen de kippenreepjes. Werk af met gehakte peterselie.
Farfalle met kippenreepjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bahiaanse kippenreepjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept