Zoek
Diverse vis op groente,mosterdsaus,ravioli
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 grote zak voorgesneden groenten
1 kg verse gesneden vis (zalm,tonijn,kabeljauw,grote garnalen)
scherpe mosterd
125 ml créme fraiche
50 ml witte wijn
ravioli
Bereiding
1
Vul een grote ovenschaal met de gesneden groente, verdeel de vis over de groenten, doe er flink veel vers gemalen peper over.
2
Zet het geheel twintig minuten in de oven op 180 graden.
3
Doe voor het sausje de crème fraiche in de pan met twee eetlepels mosterd en circa 50 ml witte wijn erbij.
4
Verwarm het geheel zachtjes tot de wijn verdampt is.
5
Kook de ravioli beetgaar.
Diverse vis op groente,mosterdsaus,ravioli is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Marokkaans brood
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensoep en croute met een korstje
40 min-
Bekijk recept