Diverse vis op groente,mosterdsaus,ravioli

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vul een grote ovenschaal met de gesneden groente, verdeel de vis over de groenten, doe er flink veel vers gemalen peper over.
  • 2 Zet het geheel twintig minuten in de oven op 180 graden.
  • 3 Doe voor het sausje de crème fraiche in de pan met twee eetlepels mosterd en circa 50 ml witte wijn erbij.
  • 4 Verwarm het geheel zachtjes tot de wijn verdampt is.
  • 5 Kook de ravioli beetgaar.

Diverse vis op groente,mosterdsaus,ravioli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Marokkaans brood
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensoep en croute met een korstje
40 min-
Bekijk recept