1 Giet de olijfolie in een pot. Laat de geplette knoflooktenen en het pepertje gedurende een minuut zacht bakken in de olie. Schep look en pepertjes uit de olie.
2 Voeg de ui, wortel en selder toe die in kleine bosjes werden gesneden. Laat 10 minuten zacht stoven.
3 Doe het vlees bij de groenten en laat op stevig vuur aankorsten terwijl je het vlees verkruimelt met een spatel.
4 Giet de rode wijn bij het vlees en voeg ook de tomatenpulp, de muskaatnoot en de laurier toe. Laat een half uur zacht koken zonder deksel.
5 Kook de spaghetti klaar volgens de regels van de kunst: zonder deksel op de pot in goed gezouten kokend water. Laat koken tot beetgaar , al dente is. Gebruik de kooktijd op het pakje als richtlijn.
6 Schep wat kokende saus in een kom. Voeg de uitgelekte spaghetti en een klontje boter toe. Meng
7 Verdeel de spaghetti over de borden. Leg op elk bord nog een bergje saus.
8 Versier eventueel met een laurierblad en serveer.