Papardelle Maria

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de schoongemaakte paddenstoelen 3 minuten op in wat boter. Gebruik hiervoor een wok.
  • 2 Voeg de in stukjes gesneden ham toe. Laat nog 3 minuten verder bakken.
  • 3 Voeg de gehakte tomaten toe. Meng en laat 10 min. sudderen op zacht vuur. Peper uitvoerig met zwarte peper uit de molen en voeg eventueel ook nog wat zout toe.
  • 4 Giet de room bij de saus en laat nog een paar minuten verder pruttelen.
  • 5 Kook de papardelle klaar volgens de regels van de kunst.
  • 6 Schep de papardelle bij de saus en meng grondig.
  • 7 Verdeel de pasta over de borden. Strooi wat vers geraste parmezaan uit over de pasta.
  • 8 Voeg eventueel wat geschaafde truffel toe en serveer.

Papardelle Maria is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met eekhoorntjesbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met tomaat
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papardelle met kip en olijven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept