1 Snijd de aubergine in plakken van een halve centimeter dik. Verhit olie in een grote pan en bak de plakken aubergine tot ze minimaal goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
2 Snipper ondertussen de ui en snijd de courgette en paprika in kleine stukjes. Pers de knoflook uit. Verhit olie in een pan en fruit ui en knoflook. Voeg de paprika en de courgette toe en bak de groente op een half hoog vuurtje gedurende 8 min.
3 Maak een saus van 2 kleine blikjes tomatenpuree, de hoeveelheid water die in de 2 blikjes past en de kruiden. Voeg de saus toe aan de groenten en laat het geheel nog een minuut zachtjes koken.
4 Snijd de geitenkaas in stukjes en verwarm de oven voor op 200 graden.
5 Vet een kleine ovenschaal in met een klein beetje olie. Giet eerst de helft van de groentensaus in de schaal en bedek met lasagnevellen. Verdeel de helft van de aubergineplakken op de vellen en leg de helft van de geitenkaas er tussen. Dek dit weer af met lasagnebladen, en bestrijk daarna met pesto. Maak nog een laag met aubergines en geitenkaaskaas en besluit met een laag groentensaus. Strooi eventueel nog wat geraspte kaas over de lasagne.