Pizza met artisjokken, ham en parmezaan

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smoor de ui met het deksel op de pan 10 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de salie en wat zout en peper toe en laat 5 minuten meefruiten. Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Snijd de mozarella in plakken. Laat de artisjokbodems uitlekken. Beleg de pizzabodem eerst met de uien en daarna met de mozarella. Verdeel daarover de artisjokbodems en bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas.
  • 3 Besprenkel de pizza met olijfolie en schuif hem 15 minuten onder in de hete oven.
  • 4 Bestrooi de pizza als hij uit de oven komt met peper, snijd hem in zessen en beleg elk part met een plak ham.
  • 5 Serveer meteen.

Pizza met artisjokken, ham en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept