Pasta pizza met gehakt, mozzarella en basilicum

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en doe in een kom.
  • 2 Meng de eieren door de pasta en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Bak het gehakt los en breng het op smaak met het Knorr Bouillonketeltje.
  • 4 Voeg het zakje tomatensaus, 200 ml water en de tomatenpuree toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus een paar minuten zacht koken.
  • 5 Verwarm een eetlepel olie in een grote pan. Voeg het ei-spaghettimengsel toe en bak het krokant.
  • 6 Draai de pasta-pizza om (eventueel met behulp van een bord). Verdeel de saus erover en beleg met plakjes mozzarella.
  • 7 Bak het geheel op matig vuur nog 10 minuten.
  • 8 Garneer de pasta-pizza met basilicum.
  • 9 Kooktip:1
  • 0 Lekker bij de pasta-pizza is een eenvoudige Italiaanse tomatensalade. Neem hiervoor 4 tomaten, snijd deze in partjes. Meng de tomatenpartjes in een slakom met een scheutje olijfolie, zout, peper en een handje in stukjes gescheurde basilicumblaadjes.

Pasta pizza met gehakt, mozzarella en basilicum is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept