Zoek
Spaghetti bolognaise
6
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g spaghetti
500 g gehakt
2 bouillonketeltjes vlees van Knorr
2 blikken tomatencoulis
3 champignons
2 sjaloten
peper en zout
Bereiding
1
Bak het gehakt in een pan en maak het terwijl los met een vork.
2
Wanneer het vlees klaar is, voeg je de sjaloten, de fijn gesneden champignons, de tomatencoulis en de 2 Knorr Bouillonketeltjes Vlees toe.
3
Breng op smaak met peper en zout. Laat gedurende 1 uur sudderen op een zacht vuurtje.
4
Laat de spaghetti koken in een grote kookpot met veel water en een snuifje zout. Spoel de pasta af.
5
Verdeel de pasta over de borden en doe de saus over de pasta.
Spaghetti bolognaise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept