Macaroni ham en kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de margarine bruinen, doe er de bloem bij en roer flink door met de klopper.
  • 2 Voeg eerst de melk en dan het water toe, terwijl je de hele tijd stevig blijft roeren met de klopper.
  • 3 Voeg hier al roerend het Knorr Bouillonketeltje Groenten aan toe. Laat kort opkoken en verminder nu het vuur met de helft. Laat nog een tweetal minuten zacht doorkoken.
  • 4 Meng er van het vuur de kaas door. Breng op smaak met peper, zout en vers geraspte nootmuskaat.
  • 5 Laat de macaroni beetgaar koken in ruim, lichtgezouten water.
  • 6 Giet af en meng samen met de hamblokjes en de gehakte peterselie onder de kaassaus.
  • 7 Serveer met versnipperde peterselie of laat nog even gratineren onder de grill.

Macaroni ham en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept