Zoek
Tagliatelle met gemengde paddestoelen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tagliatelle
3 sl groene pesto
500 g champignons (mengeling)
1 sjalot
2 takjes platte peterselie
3 pijpajuintjes
75 g parmezaanse kaas
3 bouillonketeltjes groenten van Knorr
1 sl Bertolli olijfolie
1 teentje knoflook
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar in 1,5 liter water en 3 Knorr Bouillonketeltjes Groenten.
2
Giet de pasta af en meng met de groene pesto.
3
Maak ondertussen de paddestoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.
4
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddestoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten.
5
Schep de paddestoelen uit de pan en doe in een kom.
6
Snijd de pijpajuintjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
7
Voeg dit, samen met de pasta toe aan de paddestoelen en meng goed door.
8
Serveer in diepe schaaltjes.
Tagliatelle met gemengde paddestoelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept