Tagliatelle met gamba’s à la plancha

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
  • 2 Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
  • 3 Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
  • 4 Kook de tagliatelle beetgaar in ruim water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst.
  • 5 Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
  • 6 Voeg er de light room aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  • 7 Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
  • 8 Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.

Tagliatelle met gamba’s à la plancha is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met rauwkost en yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas A La Plancha
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gamba's A La Plancha
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Maya Kip A La Plancha
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept