Zoek
Gegratineerde penne met gehakt
6
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g rundsgehakt
750 g penne
3 bouillonketeltjes vlees van Knorr
2 uien
100 g parmezaanse kaas, geraspt
1 blik gepelde tomaten in partjes
1 wortel
1 teentje knoflook
2 sl olijfolie
100 ml room
Bereiding
1
Verwarm je oven voor op 190°C.
2
Laat water koken voor de pasta en voeg er 3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees aan toe.
3
Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
4
Giet de pasta af.
5
Snij de ui, de wortel en de look fijn.
6
Doe 2 soeplepels olijfolie in een pan. Bak het gehakt samen met de groenten. Voeg ook het blik gepelde tomaten toe.
7
Laat een tiental minuten sudderen.
8
Meng de pasta met de saus.
9
Giet alles in een ovenschotel.1
0
Meng de room met de geraspte kaas en giet dit mengsel over de pasta.1
1
Plaats de pasta gedurende 10 minuten in de oven of tot de bovenkant gegratineerd is.
Gegratineerde penne met gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept