2 Laat de fijngesneden paprika en uien garen in wat gesmolten boter.
3 Voeg er het gehakt bij en roer het los tot je gahakt gaar is.
4 Voeg er het blikje tomatenpuree, de gepelde en gezeefde tomaten bij.
5 Doe er de spaghettikruiden, cayennepeper, paprikapoeder en tabasco in naar eigen smaak.
6 Indien u ketchup wenst te gebruiken kunt u deze er nu bijvoegen.
7 Voeg er nu het blikje champignons in en laat even sudderen.
8 Voeg er op het laatste de verse peterselie bij en de saus is klaar.
9 De pasta1
0 Laat wat water koken.1
1 Als het water kookt doet u er de spaghetti in en laat deze koken.1
2 Als de pasta gekookt is giet u deze in een vergiet en overspoelt hem met koud water.1
3 Intussen laat je in de pot wat boter smelten en wanneer deze gesmolten is doet u er de koude pasta in en u roert wat om zodat de pasta niet blijft kleven.1
4 Indien u dit wenst kunt u nu wat pastabouillon bij de pasta doen.1
5 Als de pasta terug opgewarmd is dan bent u klaar om aan tafel te gaan.1
6 Serveer de pasta met wat gemalen kaas en geniet van uw maaltijd