Zoek
Tagliatelle met zeevruchten
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr tagliattelli (witte en groene)
2 uien
2 eetlepels oolijfolie
2 blikken tomatenblokjes van 400 gr
1 eetlepel balsamico azijn
1 eetlepel suiker
1 potje zwarte olijvenplakjes (240 g)
2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, van 150 g)
2 teentjes knoflook
Bereiding
1
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken.
2
Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken.
3
Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken.
4
Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen.
5
Met zout en peper op smaak brengen.
6
Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken.
7
Met rest van olijven garneren.
8
Lekker met groene salade.
Tagliatelle met zeevruchten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept