Bolognesesaus

150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en knoflook.
  • 2 Snij de wortel en bleekselderij klein.
  • 3 Snij de pancetta klein.
  • 4 Verhit de olie en fruit ui en knoflook een paar minuten.
  • 5 Bak de pancetta mee.
  • 6 Bak de wortel en bleekselderij mee op een matig vuur.
  • 7 Zet het vuur hoger en bak het gehakt bruin.
  • 8 Voeg tomatenpuree toe, bak ca.een minuut mee.
  • 9 Blus af met de rode wijn. Wacht tot het vocht is opgenomen.1
  • 0 Voeg de passata en de bouillon toe, doe de kruiden erbij.1
  • 1 Breng op smaak met zout en peper1
  • 2 Serveren met pasta, parmezaan, fijngehakte peterselie en groente/salade.

Bolognesesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept