Macaronipizza

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Kook de macaroni in gezouten water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Boter een bakblik (taartblik) in met solo vloeibaar, pel de knoflook, halveer de zwarte olijven.
  • 4 Giet de pasta af, laat uitlekken en verdeel over het bakblik.
  • 5 Roer de eieren los met de melk en de room, pers de knoflook uit over het eimengsel en kruid met pezo, goed mengen. Giet het eimengsel over de pasta.
  • 6 Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en verdeel ze over de pasta.
  • 7 Spoel de paprika, snij in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
  • 8 Meng de paprikablokjes met de kappertjes en de halve olijven, strooi over de tomaten.
  • 9 Snij de mozzarella in plakjes en leg op de groenten, kruid met pezo.1
  • 0 Bak zo'n +/- 30 minuten in de oven, druppel er na 20 minuten wat olijfolie over.1
  • 1 Garneer met gehakte basilicumblaadjes en dien op.

Macaronipizza is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker