Zoek
Macaronipizza
6
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr macaroni
solo vloeibaar
5 eieren
20 cl melk
20 cl room
2 teentjes knoflook
1 kg Roma- of pruimtomaten
1 gele paprika
30 zwarte olijven zonder pit
2 el kappertjes
3 kleine bollen mozzarella
olijfolie
basilicumblaadjes
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Kook de macaroni in gezouten water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Boter een bakblik (taartblik) in met solo vloeibaar, pel de knoflook, halveer de zwarte olijven.
4
Giet de pasta af, laat uitlekken en verdeel over het bakblik.
5
Roer de eieren los met de melk en de room, pers de knoflook uit over het eimengsel en kruid met pezo, goed mengen. Giet het eimengsel over de pasta.
6
Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en verdeel ze over de pasta.
7
Spoel de paprika, snij in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
8
Meng de paprikablokjes met de kappertjes en de halve olijven, strooi over de tomaten.
9
Snij de mozzarella in plakjes en leg op de groenten, kruid met pezo.1
0
Bak zo'n +/- 30 minuten in de oven, druppel er na 20 minuten wat olijfolie over.1
1
Garneer met gehakte basilicumblaadjes en dien op.
Macaronipizza is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker