Linguine alla Mollica

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linguine al dente.
  • 2 Verhit de helft van de olie in 1 pan, doe er olijven, chilipepers, kappertjes, ansjovis en peper naar smaak in en verwarm alles tot de ansjovis is gesmolten. Giet de pasta direct af en meng door de saus.
  • 3 Verhit tegerlijkertijd de resterende olie in 1 grote pan en bak het broodkruim lichtbruin.
  • 4 Vermeng de pasta met saus met het broodkruim. Bak alles nog 1 paar minuten tot er op de panbodem 1 korst ontstaat. Stort het gerecht omgekeerd op 1 schaal, zodat de korst boven zit.
  • 5 Snijd hem met 1 mes en serveer.

Linguine alla Mollica is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept