Orecchiette con Cima di Rapa

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta een paar minuten in een grote pan. Doe de cime di rapa (meiknolletjesgroen) erbij en kook alles nog een minuut of 5 tot de pasta beetgaar is.
  • 2 Bak intussen knoflook en chilipeper enkele minuten in olijfolie. Neem voor de knoflook kleurt de pan van het vuur en roer de ansjovis erdoor tot deze is gesmolten.
  • 3 Giet de pasta met groente af en meng het knoflook-ansjovismengsel erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en serveer.

Orecchiette con Cima di Rapa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Carpaccio Di Rapa Rossa ( Salade Bietjes Met Geitenkaas)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige quinoa ontbijtsalade
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept