Spaghetti met andijvie, champignons en roomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Verwijder verwelkte bladeren + de stronk van de andijvie en hak de bladeren grof.
  • 3 Kook de andijvie ongeveer 10 min in kokend water. Giet het kookvocht af en laat de andijvie goed uitlekken.
  • 4 Laat de boter smelten en bak hierin de ajuinsnippers 5 min. Doe de champignons bij de ajuin en bak nog 5 min. Doe de andijvie erbij en overgiet met room. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper + peterselie. Laat alles nog 3 min stoven op een zacht vuurtje.
  • 5 Meng de spaghetti met de groenten en de pijnboompitten. Dien op

Spaghetti met andijvie, champignons en roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept