bolognaise saus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rode ui, paprika na het kuisen en in stukken gesneden in een cutter.
  • 2 Doe er de look rozemarijn basilicum gedroogde tomaten er bij en verder cutteren tot een pasta.
  • 3 Doe er de olijfolie bij.
  • 4 De ui fijn snipperen goedbruin stoven, gehakt toevoegen los bakken bestrooien met 2 el bloem even verder bakken bouillonblokje en tomatenvlees toevoegen
  • 5 Giet er een betje water bij doe er de pasta va ngroenten erbij en de balsamico azij
  • 6 Laat een half uurtje pruttelen
  • 7 Idien u de saus iet genoeg gekleurd vid eventueel een klein blikje tomatenpuree toevoegen

bolognaise saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept