Zoek
Spaghetti Bolognaise
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g gemengd gehakt
1 bokaal tomatensaus
500 g champignons
4 wortels
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ajuin
1 teentje knoflook
250 g spaghetti
500 ml gepelde tomaten
1 tl paprikapoeder
1 klein blikje tomatenpuree
vetstof
100 ml water
Bereiding
1
Groenten wassen en fijnsnijden
2
De knoflook aanstoven, ajuin toevoegen en meestoven, wortels toevoegen, eventjes aanstoven onder gesloten deksel op een zacht vuurtje.
3
Rode en groene paprika toevoegen.
4
100 ml water toevoegen.
5
Gepelde tomaten toevoegen.
6
Kruiden met peper, zout en paprikapoeder naar smaak.
7
Laten sudderen op een zacht vuurtje met gesloten deksel.
8
Bak het gehakt.
9
Champignons reinigen en aanstoven.1
0
Wanneer de rest van de groenten gaar zijn, het gehakt en de champignons toevoegen.1
1
Saus afwerken met 1 bokaal tomatensaus.1
2
Kook de pasta.1
3
Dien op met gemalen kaas en tabasco naar smaak1
4
Smakelijk !
Spaghetti Bolognaise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept