Zalmlasagne

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bosajuin in ringetjes. Stoof de in blokjes gesneden courgette in beetje boter. Ontvel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij de tomaten in blokjes. Roer in een kom de room met de uiringetjes, de fijn gesneden basilicum en de helft van de kaas door elkaar, roer er peper naar smaak door. Verwarm de oven tot 170c°. Leg eerst vellen lasagne in de ovenschaal daarover een laagje van het roommengsel dan een laag zalm, daarop beetje courgetteblokjes en tomaatblokjes, dan terug lasagne, roommengsel, zalm,... Strooi over het geheel de rest van de kaas.Tip:Je kan groene en gele lasagne gebruiken en kleuren afwisselen dan krijg je een mooi kleurenpalet in lagen.Eventueel kan je er een slaatje met veldsla en kerstomaatjes bijgeven.Smakelijk!

Zalmlasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige zalmlasagne
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met zuurkool
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zalmlasagne
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met zuurkool
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept