“Zo rood als een tomaat”- salade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de instructies op het pak. Eenmaal beetgaar, giet af en laat schrikken onder koud water. Verdeel de pasta op een mooie schaal.
  • 2 Snij de verse tomaten in kleine blokjes, zo ook de ontpitte paprika, en de gedroogde tomaatjes.
  • 3 Meng onder de pasta, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Smakelijk!

“Zo rood als een tomaat”- salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine-sushi met sesamdressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood van de BBQ
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept