spaghetti met balletjes en champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het recept voor de saus: Maak een bechemelsaus van 50 gram boter en 50 gram bloem, roer er langzaam 400 ml volle melk door. Haal het van het vuur en laat er 125 gram geraspte kaas doorsmelten. Voeg er nog 100 ml room aan toe en breng het geheel op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  • 2 Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes en maak van het worstvlees balletjes. Bak in een hete koekenpan met olie de balletjes. Als de balletjes bruin is doe je er 1 gesnipperde ui bij. Als de ui glazig is voeg je er 250 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons goed zijn dan voeg je de kaassaus er aan toe. Breng de saus op smaak met wat basilicum. Warm het geheel goed door en klaar is de pasta! Eet smakelijk!

spaghetti met balletjes en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept