Lasagne met spinazie en ricotta

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de spinazie kort in gezouten water en laat heel goed uitlekken.
  • 2 Snij naar eigen smaak bieslook in stukjes en meng deze met de ricotta, kruiden met pezo.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 4 Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.
  • 5 Bedek de bodem met een laagje spinazie, bovenop een laagje ricottamengsel en vervolgens lasagnevellen.
  • 6 Werk zo verder tot alle ingrediënten zijn opgebruikt, wel eindigen met een laagje ricotta.
  • 7 Zet 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 8 Dien op met vers stokbrood en wat verse gemengde sla.

Lasagne met spinazie en ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept