Spaghetti met spinazie en notenpesto

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de peterselie en haal de blaadjes van de takjes.
  • 2 Pel de knoflook en hak grof.
  • 3 Doe de peterselie, look, een eetlepel olijfolie en de walnoten in een hakmolen en mix grof.
  • 4 Voeg de Parmezaanse kaas toe en giet er tijdens het mixen beetje bij beetje 80 ml olijfolie bij, breng op smaak met pezo.
  • 5 Stoof de blaadjes spinazie aan in een eetlepel olijfolie.
  • 6 Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking, giet af en bewaar een beetje kookvocht.
  • 7 Meng de spinazie onder de pasta, roer er dan de pesto door, eventueel een beetje kookvocht van de pasta toevoegen..
  • 8 Dien de pasta op in warme pastaborden met een stukje vers stokbrood.

Spaghetti met spinazie en notenpesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
PESTO / Notenpesto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept