Zoek
Spaghetti met spinazie en notenpesto
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr spaghetti
100 gr bladspinazie
1 bosje platte peterselie
2 teentjes knoflook
100 gr walnoten
100 gr geraspte Parmezaan
olijfolie
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Was en droog de peterselie en haal de blaadjes van de takjes.
2
Pel de knoflook en hak grof.
3
Doe de peterselie, look, een eetlepel olijfolie en de walnoten in een hakmolen en mix grof.
4
Voeg de Parmezaanse kaas toe en giet er tijdens het mixen beetje bij beetje 80 ml olijfolie bij, breng op smaak met pezo.
5
Stoof de blaadjes spinazie aan in een eetlepel olijfolie.
6
Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking, giet af en bewaar een beetje kookvocht.
7
Meng de spinazie onder de pasta, roer er dan de pesto door, eventueel een beetje kookvocht van de pasta toevoegen..
8
Dien de pasta op in warme pastaborden met een stukje vers stokbrood.
Spaghetti met spinazie en notenpesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
PESTO / Notenpesto
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept