Zoek
Tagliatelle à la moi
6
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram varkensgehakt
500 gram kalfsgehakt
1 chipolataworst
1 ajuin
2 selderwit
500 g wortels
1 dl rode wijn
2 el bloem
0.5 l groentenbouillon
500 g tagliatelle
1 l passata of hele tomaten in blik
olijfolie
basilicum
peper/zout
2 laurierblaadjes
parmesan/geraspte kaas
Bereiding
1
Verhit goed wat olijfolie in een grote (stoof)pot.
2
Bak een fijngesnipperde ui bruin en voeg het gehakt en de chipolataworst toe (zonder darm). Laat uitbakken tot alle vocht is verdwenen.
3
Voeg de wortels en selder toe (gereinigd en in kleine blokjes gesneden) en roer om.
4
Voeg de rode wijn toe.
5
Bestrooi met de bloem en laat wat inkoken.
6
Voeg de passata of tomaten uit blik toe, kruiden peper, zout, basilicum en 2 laurierblaadjes.
7
Laat een uurtje pruttelen.
8
Indien de saus te dik wordt, kan je wat bouillon toevoegen om ze wat uit te dunnen.
9
Serveren met tagliatelle al dente, en eventueel parmesan/geraspte kaas.
Tagliatelle à la moi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
scampi diabolique a la moi
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garbure Comme moi je le fais
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza Alla-moi
0-10 min -
Bekijk recept
in de oven gemaakte tilapiafilets met tomaten in
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept