Zoek
macaronikroketten
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr macaroni
8 dl melk
200 gr solo
3 eieren
350 gr bloem
150 gr gemalen kaas
8 sneetjes hesp
paneermeel
Bereiding
1
Kook de macaroni gaar en breek in kleine stukjes van 2 cm.
2
Smelt de boter en voeg de bloem erbij samen met de melk. Laat goed doorkoken onder voortdurend roeren.
3
Voeg vervolgens de eidooiers, fijngesneden hesp en de stukjes macaroni bij de saus.
4
Klop de eiwitten op.
5
Maak balletjes van het macaroni-mengsel, rol ze door het eiwit en dan door het paneermeel.
6
Ongeveer 3 minuutjes bakken in frietvet.
7
Opdienen op een bedje van sla met tomaat, smakelijk!
macaronikroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Macaronikroketten
0 min
Bekijk recept
Macaronikroketten
0 min
Bekijk recept