macaronikroketten

60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni gaar en breek in kleine stukjes van 2 cm.
  • 2 Smelt de boter en voeg de bloem erbij samen met de melk. Laat goed doorkoken onder voortdurend roeren.
  • 3 Voeg vervolgens de eidooiers, fijngesneden hesp en de stukjes macaroni bij de saus.
  • 4 Klop de eiwitten op.
  • 5 Maak balletjes van het macaroni-mengsel, rol ze door het eiwit en dan door het paneermeel.
  • 6 Ongeveer 3 minuutjes bakken in frietvet.
  • 7 Opdienen op een bedje van sla met tomaat, smakelijk!

macaronikroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Macaronikroketten
0 min
Bekijk recept

Macaronikroketten
0 min
Bekijk recept