Tagliatelle met kip en spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de spinazie zoals vermeld op de verpakking.
  • 2 Snijd de kipfilet in reepjes.
  • 3 Snipper de ui fijn.
  • 4 Kruid de kipreepjes met paprikapoeder en pezo, bak ze aan in een scheut olijfolie en een eetlepel solo.
  • 5 Voeg de ui en de spekreepjes toe en laat kort meebakken.
  • 6 Meng de spinazie met de kipmengeling, doe de kruidenkaas erbij, laat alles goed samensmelten. Afkruiden met pezo naar eigen smaak.
  • 7 Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 8 Giet de pasta af.
  • 9 Dresseer de pasta in diepe warme pastaborden, schenk er de saus en kippenreepjes over.1
  • 0 Dien op met gemalen gruyère.

Tagliatelle met kip en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept