Bonte linguine

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en de courgette.
  • 2 Snij er met een dunschiller overlangs brede stroken af.
  • 3 Was het bieslook, schud droog en snijd het fijn.
  • 4 Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan.
  • 5 Borstel de champignons schoon en snij in flinterdunne schijfjes.
  • 6 Rasp de Parmezaanse kaas heel fijn.
  • 7 Kook de linguine al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  • 8 Laat de wortel- en courgetterepen op het einde 1 minuut meegaren.
  • 9 Giet de linguine en groentenrepen af en laat uitlekken.1
  • 0 Meng de groentenpasta met het bieslook, de amandelschilfers en de champignons.1
  • 1 Verdeel alles over 4 diepe warme pastaborden, kruid het geheel met peper en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Bonte linguine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Bonte nasi goreng met prei en paprika
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonte rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonte paprikachutney met dadels en tijm
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept