Tagliatelle met spekjes en room

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Doe ondertussen de eierdooiers in een kom en roer ze los met de room, het bouillonpoeder en de gehakte peterselie (hoeveelheid naar eigen smaak), kruid met pezo.
  • 3 Verhit 1 el solo in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes knapperig.
  • 4 Giet de tagliatelle af, doe terug in de kookpot en roer de spekblokjes met braadvocht door de pasta.
  • 5 Roer het ei-roommengsel onder de pasta.
  • 6 Verdeel de pasta over 4 warme diepe pastaborden en serveer met geraspte Parmezaan, gehakte peterselie en een stukje vers stokbrood.

Tagliatelle met spekjes en room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept