3 Versnij de tomaten in blokjes.Voeg de boter in een diepe pan en verhit op een gemiddeld vuur.
4 Pers de knoflook en fruit in de pan.
5 Voeg de gamba's toe en strooi de gyroskruiden, komijn en koriander over de gamba's.
6 Bak tot de gamba's glazig zijn (zo'n 3a4 minuten).
7 Haal de gamba's uit de pan en leg opzij.Voeg nu de kokosmelk in de pan, voeg de tomaten en de lente uitjes toe.
8 Voeg de sambal en de paprikapasta toe en roer alles mooi door mekaar tot de saus een mooie rood- rozige kleur heeft. Laat 15 minuten doorsudderen op een laag vuurtje.Ondertussen kan je de pasta al koken.Voeg na 15 minuten de sojascheuten toe, meng en laat nog enkele minuutjes sudderen.
9 Voeg dan de gamba's nog terug bij de saus, roer alles een minuutje door mekaar en schep dan op het bord.1