Groentespaghetti met feta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Borstel de champignons schoon. Snijd de paprika, de courgette en de aubergine in stukjes en de champignons in schijfjes.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten kokend water.
  • 3 Stoof de ui met de knoflook glazig in wat solo.
  • 4 Voeg de paprika, de aubergine en de champignons toe en laat 5 minuten stoven.
  • 5 Voeg dan de tomaten en de courgettestukjes toe. Breng op smaak met provençaalse kuiden, peper en zout. Breng alles aan de kook.
  • 6 Giet de spaghetti af en serveer ze met de groentesaus.
  • 7 Rasp wat feta over de saus.

Groentespaghetti met feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentespaghetti met Toscaanse carrés
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespaghetti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vis met groentespaghetti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespaghetti Met Kruidenkaassausje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept