Pasta 4 formaggi

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en voeg de bloem toe. Maak een roux.
  • 2 Haal de pan van het vuur en voeg de witte wijn en de melk toe. Je krijgt nu een soort wittewijnbechamel. Voeg het citroensap toe.
  • 3 Doe er beetje bij beetje alle kaas bij, behalve de gorgonzola. Voeg de kaas voorzichtig toe zodat de saus alle kaas kan opnemen. Anders gaat de saus schiften.
  • 4 Meng de room met de eierdooier en meng door de saus. Meng direct daarna de saus door de gekookte en afgegoten pasta.
  • 5 Serveer en bestrooi met de blokjes gorgonzola.
  • 6 Versier met kervel of peterselie.

Pasta 4 formaggi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met groene asperges in kaassaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met 4 soorten kaas en courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raviolibouillon met tomaat
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept