Open ravioli met geitenkaas en garnalen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de groene kruiden – met uitzondering van de tijm – in een hoge beker samen met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Mix alles tot een gladde massa.
  • 2 Bak de garnalen kort in Solo vloeibaar op hoog vuur. Neem ze van het vuur, verkruimel er de verse geitenkaas onder en hou het mengsel apart.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°. Verkruimel intussen de broodjes in de blender, voeg er de tijm aan toe en mix kort. Spreid de crumble uit op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet een tweetal minuutjes in de hete oven.
  • 4 Kook de raviolivellen al dente in flink gezouten water. (Meestal heel kort: raadpleeg de verpakking voor de juiste gaartijd). Spoel kort met fris water.
  • 5 Dresseer de borden nonchalant, zoals op de foto. Leg een lepel van het garnaal-geitenkaasmengsel op het bord en drapeer er twee raviolivellen overheen. Lepel er de kruidencoulis rond en werk af met de broodcrumble.

Open ravioli met geitenkaas en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept