1 Doe de groene kruiden – met uitzondering van de tijm – in een hoge beker samen met de olijfolie, het citroensap, peper en zout. Mix alles tot een gladde massa.
2 Bak de garnalen kort in Solo vloeibaar op hoog vuur. Neem ze van het vuur, verkruimel er de verse geitenkaas onder en hou het mengsel apart.
3 Verwarm de oven voor op 180°. Verkruimel intussen de broodjes in de blender, voeg er de tijm aan toe en mix kort. Spreid de crumble uit op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet een tweetal minuutjes in de hete oven.
4 Kook de raviolivellen al dente in flink gezouten water. (Meestal heel kort: raadpleeg de verpakking voor de juiste gaartijd). Spoel kort met fris water.
5 Dresseer de borden nonchalant, zoals op de foto. Leg een lepel van het garnaal-geitenkaasmengsel op het bord en drapeer er twee raviolivellen overheen. Lepel er de kruidencoulis rond en werk af met de broodcrumble.
Open ravioli met geitenkaas en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen