Spaghetti met mozzarella en kappertjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water.
  • 2 Bak de spekblokjes zonder vetstof krokant in een antikleefpan, verwijder het spekvet.
  • 3 Snij de bolletjes mozzarella in twee en vervolgens in plakjes.
  • 4 Giet de spaghetti af en roer er de spekblokjes, de kappertjes en 1 à 2 el olijfolie door.
  • 5 Verdeel over warme pastaborden en leg er de plakjes mozzarella op.
  • 6 Kruid af met flink wat peper uit de molen.
  • 7 Werk af met plukjes basilicum.

Spaghetti met mozzarella en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept