2 schep hem om met 8 grote, rijpe tomaten (kleingesneden), 2 uitgeperste tenen knoflook, 2 eetl. fijngesneden bladpeterselie en
3 2 eetl. olijfolie. Breng de pasta op smaak met peper en chilivlokken. Bestrooi hem vlak voor het serveren met Parmezaanse kaas of andere harde Italiaanse kaas.
4 Blancheer de sperziebonen 30 seconden in kokend water, giet ze af en leg ze in ijskoud water. Zo blijven de sperziebonen mooi van kleur. Stoom de sperziebonen vervolgens beetgaar en breng ze op smaak met peper en zout. Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bestrooi intussen de stukken kipfilet met een beetje peper en zout en bak ze aan alle kanten goudbruin en gaar. Bak de kip niet te lang zodat deze niet uitdroogt. Voeg de piccantesaus en de sperziebonen bij de kip. Breng de saus aan de kook, zet het vuur lager en laat het geheel even sudderen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door.